Brochures, boeken en magazines

Om het makkelijk voor je te maken en omdat wij van duidelijkheid houden, staan hieronder 3 pakketten waaruit je kunt kiezen; Zilver (als je van simpel houd), Goud (voor een professionelere uiting) en Platina (het meest complete pakket, voor degene die all the way wil gaan). Heb je speciale wensen of eisen? Neem dan contact op met ons en je ontvangt binnen 4 uur een offerte op maat.

ter illustratie

ZILVER

 

Je wil je scriptie of boek op een professionele manier laten opmaken. Het is eigenlijk alleen maar heel veel tekst met hier en daar een afbeelding. Dan is dit zilverpakket het helemaal voor jou.

Wij hebben een aantal templates voor de opmaak van boeken waar je uit kunt kiezen, kijk op de calculator wat de richtprijs is en stuur je spullen via de offerte pagina op, je krijgt dan binnen 4 uur de offerte toegestuurd.

voorbeelden

Offerte Calculator

GOUD

 

Je wil een boek laten maken, maar deze bestaat niet alleen uit tekst en wat plaatjes, maar op bijna alle pagina’s staat wel iets, een simpel figuur,(die wellicht nagetekend moet worden omdat de kwaliteit niet toereikend is om gedrukt te worden, maar er staan bv ook tabellen in. Dan is dit pakket GOUD voor jou de beste keuze.

Als je hiervan de richtprijs wil weten, gebruik dan de calculator en reken hierbij 20% extra, dan heb je ongeveer een idee wat je kwijt bent.

Voor een exacte prijs neem je contact op en stuur je spullen op via de offerte pagina, je krijgt dan vaak dezelfde dag nog een offerte toegestuurd.

De templates zijn dezelfde als bij pakket ZILVER

Offerte Calculator

PLATINA

 

Bij dit pakket zijn de mogelijkheden onbegrensd. Wij maken de uiting in jouw huisstijl, bekijken al het aangeleverde beeldmateriaal, beoordelen het op kwaliteit en waar nodig voeren we kleurcorrecties uit. Na overleg kunnen we b.v. aangeleverde illustraties namaken om een betere kwaliteit te verkrijgen.

Voor een prijs van dit soort werk is de calculator niet geschikt, dit is echt maatwerk. Wil je een prijs weten, stuur je spullen dan via de offertepagina naar ons toe. Je krijgt vaak dezelfde dag maar in ieder geval binnen 24 uur een offerte. Heb je echt geen tijd om zo lang te wachten, bel dan nadat je de spullen hebt gestuurd met 06 24 11 48 43 om direct je klus door te spreken en na 4 uur je offerte te ontvangen.

Kijk ook eens op onze andere pakketpagina’s. Hier vind je onder andere; leaflet pakketten, folder pakketten, logo pakketten, magazine pakketten, banner pakketten en nog veel meer. Wil je liever eerst zien wat de kosten zijn voor een standaard opmaak? Check dan onze dtp-calculator. We zien je opdracht met veel plezier tegemoet!