Flyers & Folders

Om het makkelijk voor je te maken en omdat wij van duidelijkheid houden, staan hieronder 3 pakketten waaruit je kunt kiezen; Zilver (als je van simpel houd), Goud (voor een professionelere uiting) en Platina (het meest complete pakket, voor degene die all the way wil gaan). Heb je speciale wensen of eisen? Neem dan contact op met ons en je ontvangt binnen 4 uur een offerte op maat.

ter illustratie

ZILVER

 

Je wil je flyer/folder op een professionele manier laten opmaken.
Dan is dit zilver pakket het helemaal voor jou.

Wij hebben een aantal templates voor de opmaak van flyers en folders waaruit je kunt kiezen, kijk op de calculator wat de richtprijs is en stuur je spullen via de offertepagina op, je krijgt dan binnen 4 uur de offerte toegestuurd.

Ga naar de calculator

GOUD

 

Je wil een flyer/folder laten maken, maar deze bestaat niet alleen uit tekst en wat fotomateriaal, maar bijvoorbeeld ook uit figuren (die wellicht nagetekend moeten worden omdat de kwaliteit niet toereikend is voor drukwerk), of tabellen, kortom; het behoeft wel wat extra aandacht? Dan is dit pakket GOUD voor jou de beste keuze.

Ga naar de calculator

PLATINA

 

Bij dit pakket zijn de mogelijkheden onbegrensd. Wij maken de folder of brochure in jouw huisstijl, bekijken al het aangeleverde beeldmateriaal en beoordelen het op kwaliteit en juistheid, en waar nodig voeren we kleurcorrecties uit. In overleg kunnen wij onder andere aangeleverde illustraties na maken en de look and feel in huisstijl zetten.

Ga naar offerte aanvraag

Kijk ook eens op onze andere pakketpagina’s. Hier vind je onder andere; leaflet pakketten, folder pakketten, logo pakketten, magazine pakketten, banner pakketten en nog veel meer. Wil je liever eerst zien wat de kosten zijn voor een standaard opmaak? Check dan onze dtp-calculator. We zien je opdracht met veel plezier tegemoet!