Logopakketten

Om het makkelijk voor je te maken en omdat wij van duidelijkheid houden, staan hieronder 3 pakketten waaruit je kunt kiezen; Zilver, Goud en Platina.

ZILVER

Opstrakken bestaand logo: € 45,-

Hierbij gaan wij je bestaande logo die niet strak is zo maken dat deze voor elk doel te gebruiken is, van internet tot megaboards

Bestand aanleveren

GOUD

Upgrade bestaand logo: € 195,-

Is het tijd voor een professionele inhaalslag, maar wil je het eigenlijk nog niet te veel veranderen? Vraag ons dan een upgrade uit te voeren. Stuur je logo naar ons en we nemen contact op om je wensen te bespreken, hierna geven we je dan als eerste onze visie via een 2-tal schetsen. Eventueel wat kleine correcties, en je vernieuwde logo is klaar voor gebruik.

Bestand aanleveren

PLATINA

Compleet nieuw logo: € 550,-

Je bent niet meer helemaal blij met je logo, de uitstraling ervan past niet meer bij je product of boodschap. Wij maken een logo wat precies bij jou en je bedrijf past.

06-24114843

Kijk ook eens op onze andere pakketpagina’s. Hier vind je onder andere; leaflet pakketten, flyer pakketten, logo pakketten, magazine pakketen, banner pakketten en nog veel meer. We zien je opdracht met veel plezier tegemoet!